Jak skladovat věci

Na zahradě využíváme velmi často plastové bedny. Protože do nich si dáváme hračky, které naše děti rozhází, nebo které mají taky v pískovišti. A plastové bedny také využíváme na to, kam si třeba muži dávají nářadí. Dává to tam hlavně dává můj bratr a taky táta občas taky děda. Plastových beden máme doma tolik, že bychom je ani nespočítali. A vím přesně, jak jsme taky k plastovým bednám přišli. Byla to moje sestra. Protože ona se stěhovala z Brna k nám do města zpátky, když se rozešla se svým přítelem. Sestra na tom byla psychicky opravdu špatně, protože s tím přítelem byla osm let. Vůbec nikdo neví, proč se rozešli, protože sestra to tají.

Knihy se dají klidně do beden.

Takže potom když se stěhovala, tak si půjčila od kamaráda dodávku, do dodávky déle plastové bedny a potom své oblečení. V plastových bednách převážela své soukromé oblečení a taky věci a další knihy. Protože sestra je velký knihomol a má ráda knihy, takže v plastových bednách byly hlavně knihy. Bylo jich tolik, že jsme vůbec nevěděli, kam doma všechny dáme. Nakonec jsme je zabalili pečlivě do plastových beden a umístili do sklepa a nějaké bedny taky do garáže. Bylo jich opravdu moc a my jsme si řekli, že by bylo vhodné, kdyby sestra některé knihy prodala.

Sestra miluje knihy.

Nevím jak vy, ale opravdu bych nechtěla mít doma třeba tisíc knih. Myslím si, že tohle už je snad posedlost knihami. Nicméně ale pokud hledáte také některé úložné prostory, tak vám doporučuji plastové bedny, které vám nějak nezaberou ani moc místa, protože si můžete pořídit také plastové bedny, které jsou stohovatelné. A záleží pouze na vašem vkusu. Taky si můžete plastové bedny https://www.schoellerallibert.com/cz/novinky/produkty/plastov-bedny-s-vkem/ koupit v mnoha barvách. A jakou bednu byste si pořídili vy, kdybyste museli? Mě se líbí barevné, výrazně červené, ale zase na průhledných je ta výhoda, že ihned poznáte, co v dané bedně je, a to na první pohled.