Štěně udělá spoustu radosti

Domácí mazlíček

Mnoho lidí má nějakého domácího mazlíčka, kdy se není čemu divit, protože jsou to skvělý společníci. S takovými rybičkami se moc nepomazlíme, ale mají mnoho nadšenců, kteří si je rádi pořídí a baví je, jak si žijí ve svém akváriu. Vášeň může zapracovat až v takové podobě, že z malého akvária se stane několika set litrové. Při výběru mazlíčka samozřejmě musíme hledět na to, kde bydlíme a jaké máme časové možnosti.

pes v dece

Lidé v bytě volí například morčata, protože ti nepotřebují zase tolik prostoru a péči zvládají klidně děti. Právě děti hrají také velký vliv, přičemž takový jedovatý pavouk k nim nemusí být bezpečnou volbou. Jestliže chce domácího mazlíčka Váš potomek, tak musíte mít jistotu, že o něj bude dobře postaráno a nebude mu nic chybět. Je to závazek většinou na několik let, takže s tím musíme počítat i když v našem životě nastanou nějaké změny. Proto si o chovu zjistěte dostatek informací a dostatečně si vše promyslete.

Štěně Akita Inu

Mezi nejoblíbenější domácí zvířata patří psi a kočky, protože se s nimi můžeme pomazlit a zažít spoustu hezkých chvílí. Někdy se lidé dělí na dva tábory, ovšem jinde zase mají obě tato zvířata. Jestliže se rozhodnete pro psa, tak dost záleží na plemeni. U zvířete s nejasným původem se často jedná o namíchaných několik ras, takže můžeme jednom odhadovat, jak bude vypadat. Podobně jsou na tom i povahové vlastnosti.

Akita Inu

U kříženců jsme na tom o něco lépe a samozřejmě největší jistotu máme u psa čistokrevné s papíry. Hodně oblíbené je plemeno Akita Inu. Pochází sice z daleka, ale můžete mu naprosto věřit, protože je to skvělý společník, který je svému pánovi věrný a stojí po jeho boku. Plemeno je to vhodné i k dětem, a proto se nemusíte bát, že by si nepadli do noty, protože spolu budou vycházet skvěle. Seženeme jej na Akita Inu štěně, přičemž od mala jej můžeme vychovat a cvičit, což je výhoda štěněte.