Nabídka erotických pomůcek je rozmanitá

Sexuální život už dávno není tabu. Naštěstí! Jedná se o jednu z nejdůležitějších oblastí lidského života. Říká se, že právě sex tvoří 50 procent ve spokojeném vztahu, zkrátka, když to klape v posteli, jsou partneři spokojení. Logicky mají také větší snahu řešit ostatní problémy, které přináší rodinný život.
sexy hračka.jpg

O sexu vznikají různé diskusní pořady v rádiu, kam mohou lidé volat a ptát se na radu zkušeného sexuologa. V lifestylových denících jsou samostatné sekce na téma sex a vztahy. Řeší se tu všechno, sexuální techniky, polohy a samozřejmě orgasmus. Ano, orgasmus, fyzická rozkoš, to je důvod, proč spolu lidi pohlavně žijí. Když necháme stranou touhu po rodině a dětech, lidé si chtějí milování hlavně užít.

Říká se, že vysoké procento žen orgasmu není schopno dosáhnout. Důvodem může být často i tabuizovaná výchova v dětství, jejíž následky se projeví později. Dospělé ženy si s sebou nesou v podvědomí pocit, že masturbace je něco špatného. Je pravda, že mužský orgasmus se od ženského liší. Ale není pravda, že by si ho ženy nemohly pořádně užít. Jen jejich tělo funguje na jiném principu.

Je mnoho možností, jak sův milostný život obohatit a zároveň vytvořit partnerovi podmínky k jednoduššímu dosažení orgasmu.

Na trhu s erotickými pomůckami jsou kromě klasických robertků a vibrátorů v podobě penisu k dispozici také vibrátory určené k dráždění klitorisu. K dosažení rozkoše je to velmi účinný prostředek. Výhodou je, že se smí používat i ve vodě. Navíc se některé nabíjejí pomocí magnetického USB kabelu, nejsou tedy potřeba baterky.
kondomy a vibrátor.jpg

Pomůcek existuje opravdu mnoho, jsou propracované svým tvarem i vzhledem, který je často velmi nenápadný, např. v podobě šperků.

Existují pomůcky pro ženy, pro muže i páry. Stačí si jen vybrat. A pokud se stydíte navštívit kamenný sexshop, můžete využít e-shop, pak vám přijde diskrétně zabalený balíček a nikdo nebude nic vědět.